Megan Foks u ulozi u kakvoj do sada nije viđena: Vreli kadrovi slavne lepotice opčinili sve

Tatjana Badarević Vesti 14.09.2024 09:49 0

U vrelim scenama s kolegom Mikelom Moroneom pokazala je svoju neverovatnu figuru u crnom kompletu donjeg veša.

Megan Foks

Profimedia

 

Holivudska glumica Megan Foks ima novu poslasticu za svoje obožavatelje. Lepotica se skinula za scenu odnosa u svom novom filmu, u kojem glumi zavodljivog zlog robota.

38-godišnja Foks glumi robota po imenu Alis u naučno-fantastičnom trileru "Subservience", a u vrelim scenama sa kolegom Mikelom Moroneom pokazala je svoju neverovatnu figuru u crnom kompletu donjeg veša.

U sceni možemo videti par kako se ljubi, a zatim se Megan pojavljuje bez grudnjaka. 33-godišnji Morone u filmu glumi oca Nika koji se bori s problemima pa kupi robota da mu pomogne oko kuće dok mu je žena bolesna. Ali nakon toga usledi neočekivani preokret kada Alis dobije paklenu ideju da ščepa Nika.

 

 

Morone je glumio u Netfliksovoj drami "356 dana", a bio je u vezi sa rijaliti zvezdom Kloi Kardašijan.

Megan se proslavila u "Transformersima", a u Holivudu je zvezda već skoro 20 godina. Što se tiče ljubavnog života, bila je u braku sa zvezd serije "Beverly Hills, 90210", Brajanom Ostinom Grinom od 2010. do 2021., a od 2022. verena je za repera Mašin Gan Kelija.

Foks i MGK javno su objavili svoju vezu u junu 2020., nedugo nakon što su zajedno glumili u "Midnight in the Switchgrass", a ona je s njim sarađivala i na videospotu za njegov "Bloody Valentine". Pauzu od filmskih uloga uzela je nakon filma o Nindža kornjačama, ali se opet vratila 2019.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading