Kralj Čarls krši pravila: Dočekao sportski tim kako priliči, a onda uradio nešto potpuno neočekivano, snimak je raznežio milione!

Vesti 13.09.2024 16:03 0

U video snimku koji je podeljen na Instagram stranici kraljevske porodice, igračica novozelandskog ragbi tima ,,Black Fern", Aješa Leti-I'iga, je pitala kralja da li bi mogle da ga zagrle

kralj

Avalon / Avalon / Profimedia

Ova generacija britanske monarhije je prošla kroz mnoge poteškoće, zbog čega se sada ponašaju na drugačiji način. Upravo zato nije toliko iznenađujuće što kralj Čarls menja uobičajeni rezervisani kraljevski stav.

Kralj je učestvovao u slatkom grupnom zagrljaju tokom susreta sa ragbistkinjama u Bakingemskoj palati u sredu.

U video snimku koji je podeljen na Instagram stranici kraljevske porodice, igračica novozelandskog ragbi tima ,,Black Fern", Aješa Leti-I'iga, je pitala kralja da li bi mogle da ga zagrle.

,,Da, sve želimo zagrljaj, ali samo ako se Vi slažete", rekla je monarhu, koji je odgovorio: ,,Zagrljaj? Zašto ne!" Igrači su okružili kralja u velikom grupnom zagrljaju, što je Čarlsa nasmejalo i nasmejalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Black Ferns (@blackferns)

 

Iako je kralj juče bio dobro raspoložen, odlučio je da ne učestvuje na današnjem događaju Kraljevskog vazduhoplovstva u Linkolnširu po „naredbama lekara“. Tokom sastanka sa ragbi timom, Čarls se unapred izvinio što je otkazao put na Novi Zeland u oktobru kako se ne bi naprezao, prenosi InStyle.

„Izuzetno mi je žao što ne mogu da dođem na Novi Zeland krajem oktobra zbog preporuke lekara, ali nadam se da će uskoro biti još jedan izgovor da dođem“, rekao je on. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading