I dalje u strepnji, smogla snage da progovori: U kakvom stanju je kralj Čarls III?

Nedeljko Tišanović Vesti 05.09.2024 14:28 0

Otvorila dušu..

I dalje u strepnji, smogla snage da progovori: U kakvom stanju je kralj Čarls III?

Profimedia

Od januara je poznato da je kralj Čarls III oboleo od karcinoma, ali tada nisu bile dostupne detaljne informacije o njegovom zdravstvenom stanju. Ipak, poznato je da su mu primenjene najmodernije metode lečenja i da se sve češće pojavljuje u javnosti.

Kraljica Kamila posetila je grad Bat u Engleskoj, gde se nalazi bolnica Royal United Hospital, kako bi prisustvovala otvaranju novog centra za lečenje raka pod nazivom "Dyson Cancer Center". Tokom ove posete, Camilla je govorila o stanju kralja, iako je poznato da retko deli informacije o njegovom zdravlju. Nedavno je otkriveno da je zabrinuta zbog kraljeva trenutnog stanja.

Naravno da razume da je to veoma važno i nema šanse da bi rekla Čarlsu šta da radi. Ona želi da on uspori, boji se da previše radi — otkrio je nedavno izvor za strane medije.

Međutim, kraljica Kamila ulila dozu dobre nade i ocenila Čarlsovo stanje pozitivno:

Da, jako mu je dobro.

Kratkim odgovorom je odgovorila na pitanje predstavnika novootvorenog centra, ali nije mogla da pruži detalje o vrsti karcinoma.

Naime, kraljevska porodica još uvek nije objavila o kakvom se tačno karcinomu radi. Poznato je da je kralj u januaru 2024. godine lečen u bolnici u Londonu zbog benignog povećanja prostate, ali je tokom operacije dijagnostikovan karcinom o kojem se još uvek ne zna mnogo.

 

Bonus video:

Komentari (0)
Loading