Doživela najveće poniženje: Ovako danas izgleda žena koju je Sulejman ostavio zbog Šeherzade, dok je bila trudna

Slobodanka Ćorić Vesti 12.09.2024 11:00 0

Gizem, koja nije mogla da podnese činjenicu da je njen muž zaljubljen u drugu ženu, odlučila je da prekine trudnoću

Doživela najveće poniženje: Ovako danas izgleda žena koju je Sulejman ostavio zbog Šeherzade, dok je bila trudna

Printscreen/Youtube

Berguzar Korel i Halit Ergenç stali su na "ludi kamen" 2009. godine, odmah nakon završetka snimanja serije "Hiljadu i jedna noć", gde su se upoznali. Mlada Šeherezada, koja je imala samo 23 godine, započela je romansu sa 12 godina starijim Halitom, popularnim Sulejmanom, koji je napravio neočekivan korak kada je upoznao Bergüzar.

Naime, Halit je bio u braku sa glumicom Gizem Sojsaldi, koju je ostavio zbog Bergüzar, dok je ona bila trudna. Nakon devet meseci, Halit se razveo od svoje supruge, a Gizem, koja nije mogla da podnese činjenicu da je njen muž zaljubljen u drugu ženu, odlučila je da prekine trudnoću. Ova vest je bila velika senzacija u turskim medijima pre nekoliko godina.

 

 

Nakon što su Bergüzar i Halit posetili Pariz 2008. godine, sve se promenilo. Mlada glumica je prekinula dugogodišnju vezu i ostavila svog partnera zbog Halita, bez mnogo pompe.

Podsećamo, Bergüzar Korel i Halit Ergenç imaju troje dece – sinove Alija i Hana, kao i ćerku Lejlu koju su dobili prošle godine. Halit je često govorio o tome kako njegova supruga pokazuje ljubomoru, ali da zajedno rade na tome uz pomoć terapeuta.

A šta danas radi bivša žena Halita Ergenča?

Bivša žena Halita Ergenča je turska glumica Gizem Sojsaldi, koja je 14 godina mlađa od njega. Tokom brakorazvodne parnice, popularni Sulejman ponudio je Gizem novčanu naknadu od 250.000 lira kako bi što pre završili brak.

 

 

Četiri godine kasnije, pronašla je sreću pored reditelja Husejina Karabeja (52) i danas imaju sina. 

“Jela sam ribu na plaži u Foči s prijateljicom dok je Halit snimao film ‘First Love’. Konobar nam je prišao i rekao: ‘Djevojke, Halit Ergenç i Halit Abi su ovde i žele da vas upoznaju. Insistiraju na tome, nisam mogao da im kažem ne.’ Ispostavilo se da je Halitu također rečeno da želimo upoznati njega,” opisala je Gizem prvi susret s Ergenčem.

“Halit je prišao i seo za naš sto. Naravno, bila sam malo nervozna. Mislila sam: ‘Kako se usuđuješ!’ No, bio je izuzetno prijatan i drag. Proveli smo tri sata zajedno i zaljubili se.”

 

 

U razgovoru za turske medije, Gizem je otkrila da joj je bilo čudno što Halit insistira na braku, s obzirom na to da je zbog svog oca oduvek imao strah od braka. Naime, on se ženio pet puta i sa svojim suprugama dobio šestoro dece.

 

 

 

Komentari (0)
Loading