Nije ni čudo što mu je omiljena snaja: Kejt Midlton javno istakla svoj poseban odnos koji ima sa kraljem Čarlsom

Tatjana Badarević Vesti 11.09.2024 14:54 0

U emotivnom videu objavljenom u ponedeljak, Kejt Midlton odala je počast svom svekru, kralju Čarlsu, zajedno s najmlađim detetom, princom Luisom.

Čarls i Kejt Midlton

Profimedia

 

U isto vreme kad je princeza Kejt počela da vodi borbu sa rakom, sa njom je počeo da vodi i njen svekar, britanski kralj Čarls III.

Kako pišu britanski mediji, vest o završetku hemoterapije 42-godišnje supruge britanskog prestolonaslednika razveselila je kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu, koji su je opisali kao sjajnu. Dodali su kako će kralj i kraljica nastaviti da podržavaju Kejt na njenom putu do potpunog oporavka.

Čarls i Kejt od ranije su imali poseban odnos, a gotovo istovremeno otkrivanje dijagnoza dodatno je učvrstilo njihovu posebnu vezu, što je pokazala i u emotivnom videu objavljenom u ponedeljak.

 

 

U dirljivom trenutku odavanja poštovanja, najmlađe dete Kejt i Vilijama, princ Luis, snimljen je kako se ljulja na ljuljaški, koja je na imanje Amer Hal stigla 2011. kao poklon tada prestolonaslednika Čarlsa novopečenom venčanom paru.

Fanovi britanske kraljevske porodice protumačili su snimak malenog Luisa kao jasnu poruku podrške kralju, koji se i sam bori s teškom dijagnozom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading