Nasmejala 11 miliona ljudi: Beba je čula da mama otvara grickalice, njena reakcija će vam ulepšati dan

Vesti 04.09.2024 13:53 0

Deci se uglavnom dopada sve što ne bi trebalo, pa tako i ova beba voli da jede grickalice.

beba

Printscreen/Instagram

Ljudi često upozoravaju novopečene roditelje da više nikada neće imati miran san ni privatnost. Međutim, jednu stvar koju zaboravljaju da spomenu jeste da njihova hrana više nikada neće biti samo njihova, već će i to morati da dele s decom, posebno slatkiše i grickalice.

Reaguje na zvuk otvaranja kese

Jednom kad deca probaju grickalice, zauvek ćete ih deliti s njima. Jedna beba je to jasno pokazala svojoj mami u viralnom videu koji je mama objavila na Instagramu. Mama je snimila i svima pokazala reakciju svoje bebe kada je čula  zvuk otvaranja kese s grickalicama tokom putovanja. Čim je čula zvuk otvaranja kese, beba je odmah ispružila ruku i dala mami do znanja da želi malo te poslastice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

 

Nasmejela 11 miliona ljudi

Ali, bebi to nije bilo dovoljno. Ubrzo je zahtevala dodatak. Za nekoliko sekundi, ona je ponovo ispružila ruku tražeći još malo grickalica. Bebina reakcija je nasmejala mnogo ljudi, a video je skupio više od 11 miliona pregleda i preko 721.800 lajkova za kratko vreme.

Bonus video:

 

@najzena.rs Ovaj predmet privlači nesreću, odmah ga bacite! #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading