Je li to čivava ili dinosaurus? Vlasnica nije mogla da veruje kad joj veterinar saopštio koliko njen pas ima godina

Vesti 19.08.2024 11:47 0

Vlasnica jedne čivave iznenadila se kada je odvela svog ljubimca na pregled kod veterinara.

žena

Printscreen/TikTok

Čivava koja se zove Sparki je izgleda dugovečna među psima. Njena vlasnica se iznenadila kada je odvela svog ljubimca na pregled kod veterinara i saznala koliko zapravo ima godina. Celo iskustvo je objavila na TikToku.

Dugovečni ljubimac

Životni vek psa zavisi od toga kojoj pasmini pripada, a po velike pasmine žive devet do dvanaest godina, srednje pasmine žive deset do petnaest godina, a male pasmine ponekad mogu doživeti i dvadeset godina. Čivave su dugovečni psi ako žive zdravo i imaju dobru ishranu, a većina pripadnika ove pasmine živi oko 18 godina. Ali, vlasnica čivave Sparkija, u nedavnoj je objavi otkrila da njen ljubimac ima čak 19 godina.

 

 

Baš je slatkiš

"Kada odvedeš svog starijeg psa kod veterinara i on ti kaže da je Sparki stariji od veterinarskog tehničara koji se nalazi u istoj prostoriji", napisala je vlasnica u objavi koja prikazuje Sparkija. "Želim da vidim Sparkija kada je bio beba", "Moja kuja Šer je starija od svoje dadilje", "Koji slatkiš", "Nadam se da će živeti jako dugo", "Ovo je neverovatno", pisali su korisnici TikToka u komentarima.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading