Jelena Đoković tražila pomoć od Viktorije Bekam, a onda dobila "hladan tuš": Borila se sa anksioznošću, neprestano tragala za rešenjem

Nedeljko Tišanović Vesti 08.08.2024 13:45 0

Nije očekivala ovakav odgovor...

jelena đoković

Profimedia

Supruga jednog od najboljih tenisera svih vremene Novaka Đokovića, Jelena Đoković, često ima priliku da vreme provodi sa najpoznatijim ličnostima iz svetskog šoubiznisa, sporta itd... 

Jednom prilikom sedela je na večeri sa Dejvidom i Viktorijom Bekam, od kojih je tražila pomoć jer se suočavala sa anksioznošću, pošto nije znala kako da Stefana i Taru sačuvao od pritiska jasvnosti.

Ipak, odgovor čuvenog fudbalera i dizajnerke lako bi se mogao doživeti kao "hladan tuš".

Tragam za odgovorom, nemam koga da pitam u našem okruženju nema neko slično iskustvo. Igrom prilika, pre možda je to bilo šest godina, smo bili na večeri sa Dejvidom i Viktorijom Bekom i ja sam došla sa pitanjem: "Kako vi podnosite ovu slavu i taj život? Imate četvoro dece".

Ja sam tada baš bila i anksiozna, sa tom potrebom da ih zaštitim. Dejvid i Viktorija su to samo prihvatili, rekli su: "Pa dobro, moraš da uzmeš to kao realnost" - govorila je Jelena u emisiji "Kec na jedanaest".

Profimedia

Profimedia

 

 

U početku joj je bilo teško da se nosi sa tom situacijom, ali je godinama učila kako da sve to prihvati.

Neki ljudi se prilagode tome. Primetila sam da su i oni prošli kroz te anksiozne momente, dakle mislim da je prirodno za svakog roditelja, bez obzira na to da li je njegov tata poznata ličnost ili ne. Roditelji žele da zaštite dete od bilo čega i neke stvari možemo da sprečimo, a neke, nažalost, ne možemo.

I ja sam u svakodnevnom prihvatanju situacija koje su mi nametnute ovom ulogom. Neke mnogo teže prihvatam nego druge i često se osećam kao da sam izdala svoju decu time što sam ih izložila brojnim ljudima koji slikaju, koji ih procenjuju. Kod nas ni rođendani i slave ni krštenja ni ništa ne može da prođe bez nekoga ko to snima — priča Jelena.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading