Isplivao snimak krštenja dece Novaka Đokovića: Evo ko je bio kum Stefanu, a ko maloj Tari

Nedeljko Tišanović Vesti 05.08.2024 17:25 0

Društvene mreže su se usijale posle ovog snimka...

Novak Đoković

AP Photo/Rebecca Blackwell

Novak Đoković, koji se smatra najboljim teniserom svih vremena, pobedio je Karlosa Alkaraza i osvojio zlatnu medalju na Olimpijadi u Parizu 2024. godine.

Celokupna Srbija bila je juče pred malim ekranima, podržavajući Novaka, a sa tribina je stigla najlepša poruka – njegovoj ćerki Tari koja je nosila transparent s natpisom "Tata je najbolji".

 

 

Kako smo iu videli Novakova najveća podrška u karijeri i privatnom životu dolazi od njegove porodice, a posebno od dece, koje je odmah nakon pobede zagrio.

Đoković je ponovo ušao u istoriju i time ponovo očarao celu Srbiju. 

Sada je na društvenim mrežama isplivao snimak kako teniser, koji je kako ističe veliki vernik, prošle godine uveo je sina Stefana i ćerku Taru u hrišćanstvo kroz obred krštenja.

Krštenje njegove dece Stefana i Tare održano je u Manastiru Ostrog. Ceremoniju je predvodio patrijarh Porfirije, uz prisustvo članova porodice i kumova.

Na krštenju je kum bio Neven Marković, bivši fudbaler koji je završio svoju karijeru 2016. godine u poljskoj Lehiji, a on je krstio Novakovog sina Stefana. Mala Tara je krštena od strane Maje Kremić, direktorke Fondacije Đoković i bliske prijateljice njegove supruge Jelene.

 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading