"Od mene nijednu, a od tate može sve": Koje 3 osobine biste voleli da vaše dete nasledi od vas?

Nedeljko Tišanović Vesti 14.07.2024 18:57 0

Poznati su odgovarali na nimalo jednostavno pitanje...

deca

Shutterstock

Na jednom događaju u Beogradu, okupili su se brojni poznati koji su prošetali svoje odevne kombinacije, družili se sa medijima i podelili svoja iskustva iz roditeljskog života. 

Govorili su o tome kako su im životni stil promenili događaji poput buđenja tokom noći, poput neprestanih misli i briga kako su im mališani dok su oni na poslu. Međutim jedno pitanje privuklo je posebnu pažnju.

Pitali smo poznate koje to 3 osobine ne bi želeli da njihova deca naslede od njih? 

Od mene nijednu, od tate može sve — rekla je influenserka Ana Rajković.

Za emocije ne znam, volim što sam emotivan, ali bih voleo da ima mamin britanski fazon, da ima emocije i da ih čuva u sebi i da bude poštena — izjavio je plesač Ivan Mileusnić na pitanje koje bi osobine voleo da njegova ćerkica nasledi od njega. 

Ne bih vokela da budu previše emotivni, da sve uzimaju k srcu, ne bih volela da budu ovoliki gurmani pa da moraju da idu kod nutricioniste pa da se time bave i ne bih volela da budu previše samokritični — nadovezala se voditeljka Tijana Prica

Da ne bude brzoplet, lakoveran i da ne bude tvrdoglav — naglasila je voditeljka Marija Egelja

Njihove odgovore možete pogledati i na našem Tik Tok profilu:

 

@najzena.rs Koje 3 osobine biste voleli da Vaše dete nasledi od Vas 👶🏼🙂 #najzena #zena #foryou #fyp #viralvideo #fypシ゚ #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading