Naglašava sofisticiranost, potpuno sužava struk... Ovim trikom se uvek služi: Kejt Midlton na Vimbldonu u ljubičastoj haljini idealnoj za svaku ženu

Nedeljko Tišanović Vesti 14.07.2024 15:41 0

Niko ne može ostati imun na ovo njeno izdanje.

kejt midlton

Shutterstock

Princeza Kejt Midlton i princeza Šarlot pojavile su se na finalu meča Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, na prestižnom turniru Vimbldon. 

Ona se retko pojavljivala u javnosti otkako je na lečenju, ali sada, kada je odlučila da javno istupi dobila je ovacije kada ju je publika ugledala dok je ulazila na stadion. Ona se okrenula ka masi, nasmejala se i mahnula. Odmah su za oko zapali njeni odevni komadi.

Kejt je ostala dosledna svom stilu pa je odlučila da ponese ljubičastu haljinu brenda Safiiaa koja košta 193 400 dinara sa naborima na prednjem delu, ali jedan detalj posebno je ostao upečatljiv. Na desnoj strani ima teget-zelenu mašnicu koja ima posebno značenje. Ona simbolizuje All England Lawn Tennis and Croquet klub.

Ova sofisticirana toaleta je zanimljiva zato što zbog svog kroja savšreno vizuelno sužava struk, a ovo je trik kojim se Kejt često služi te tako obično bira haljine tako dizajnirane. Takođe i blagi nabori na njenim ramenima, izdužuju figuru, što je opet trik koji možete koristiti kada želite da naglasite visinu. 

Celi look je zaokružila i zlatnim nakitom i srebrnim prestenom sa crnim kamenom. Njene decentne minđuše odlično su se slagale sa narukvicom u istoj nijansi. 

 

https://najzena.alo.rs/lepota-i-moda/vesti/92786/naglasava-sofisticiranost-potpuno-suzava-struk-ovim-trikom-se-uvek-sluzi-kejt-midlton-u-ljubicastoj-haljini-idealnoj-za-svaku-zenu/vest

 

Ništa manje pažnje nije dobila ni njena torbica četvrtastog  oblika sa zlatnom šnalom koja je bila odličan modni balan sa njenim nakitom. 

Kako se vama dopada njen stajling za ovogodišnje filane Vimbldona?

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading