Kada muškarac ovo kaže, sigurno vas vara: Stručnjak za veze otkrio rečenicu koja odaje preljubnika, a žene se složile

Vesti 08.07.2024 13:02 0

Mnoge žene su čule jednu rečenicu od svog partnera i uverile se kasnije šta stoji iza nje.

prevara

Shutterstock

Stručnjak za veze Kori Skolnik objašnjava muško-ženske odnose i objavljuje video snimke na TikToku. Tako je u jednom otkrio rečenicu koja može da oda muškarca koji vara svoju devojku ili ženu!

Rečenica koja upozorava

Kori je istakao da rečenica "Ona mi je samo prijateljica" zapravo krije mnogo više od toga. Objasnio je da se ta rečenica ovako prevodi: "Držim je u rezervi, za periode kad mi je dosadno. Možda će te i zameniti ako odeš. Možda već imam nešto sa njom. Ako se budeš žalila na moje ponašanje, shvatiću to kao da želiš sve da kontrolišeš".

 

@nicolecerimelicoaching #duet with @coryskolnik Have you dated someone who’s done this to you? Do you have a friend who does this to people? PSA: Call them out! We can’t change people, but we can do our best to bring awareness to the consequences of their actions. #dating #datingcoach #viral #trending ♬ original sound - coryskolnik

 

Žene se složile s njim

Mnoge žene su se složile sa njegovim mišljenjem. "Da je to stvarno samo prijateljica, razumela bih granice i poštovala njegovu vezu", napisala je jedna devojka, dok su neke žene  dodale: "Naučila sam da, ako ti nekoga predstavi samo kao prijateljicu, a ne kaže njeno ime, budi oprezna", "Da, a njegova prijateljica mu je sada žena nakon što sam ih uhvatila u prevari", „Nova prijateljica je najčešće ljubavnica“.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading