Sledeći put će razmisliti: Kad je saznala da je muž prevario, žena mu se ovako osvetila

Vesti 14.06.2024 08:45 0

Prevarena supruga je smislila lukav način da svima pokaže šta je njen muž uradio.

žena

Shutterstock

Kada je saznala da je muž prevario, jedna žena je bila toliko ljuta da je želela da svi znaju šta je uradio. I smislila je osvetu.

Izbacila na ulicu dušek

Prevarena žena je uzela dušek sa njihovog bračnog kreveta i na njemu napisala šta je njen muž uradio. Zatim je dušek iznela ispred kuće, na ulicu, i naslonila ga na ogradu. Da vidi svako ko prođe! Na dušeku je crvenom bojom napisala: "Promenila sam bravu. Odnesi krevet u Laurinu kuću. K..... Razvodim se od tebe. Rekla sam deci što si radio u našem krevetu i više ne vole tatu."

žena

Printscreen/Reddit

 

Ljudi ne odobravaju njeno ponašanje

Ali nisu samo komšije videle tu poruku. Prevarena supruga je slikala dušek i fotografiju objavila na forumu društvene mreže „Redit“ koji nosi naziv "Upletimo i decu u ovo". Ostali korisnici su imali podeljena mišljenja oko toga da li je postupila ispravno.

Mnogi su osudili ponašanje njenog muža, a jedna osoba je napisala: "Zašto deca ne zaslužuju da znaju da je neko ko im je važan u životu loša osoba? Mislim, ne bih im govorila detalje, ali ako već znaju šta je s**s, treba da znaju da je njihov otac učinio nešto loše." Druga osoba se složila: "Deca zaslužuju da znaju zašto se njihova porodica raspada. Treba se donekle uzdržavati zbog njihovih godina, ali deca su pametnija nego što mislimo".

Bonus video:

Komentari (0)
Loading