Kad sudbina umeša prste: Elena je na internetu videla devojku koja liči na nju, a onda je saznala šokantnu istinu!

Vesti 04.07.2024 21:26 0

Korišćenje društvenih mreža može da bude i korisno, a ovoj devojci je promenilo život.

bliznakinje

Printscreen/Youtube

Elena je 2022. godine slučajno na društvenoj mreži TikTok, gledajući objave, naišla na profil devojke koja se zove Ana, a koja je izgledala gotovo identično kao ona. Poslala joj je poruku, a onda su nastavile da se dopisuju. Radile su to mesecima i postale najbolje drugarice.

Ispostavilo se da su bliznakinje

Međutim, toliko su ličile i osećale neverovatnu bliskost, da su počele roditeljima da postavljaju razna pitanja. Ubrzo su saznale da oni nisu njihovi biološki roditelji i da su ih usvojili dok su bile bebe. Odlučile su da urade DNK test. Rezultati koji su ubrzo stigli sve su iznenadili. Osim što su saznale da su u rodu, ispostavilo se da su jednojajčane bliznakinje!

bliznakinje

Printscreen/Youtube

 

Rastavili ih na rođenju

Devojke su bile među mnogim bebama koje su po rođenju proglasili mrtvima, oteli od bioloških majki i prodali porodicama u Gruziji i inostranstvu. Gruzijski novinari otkrili su da su se nezakonita usvajanja odvijala više od 50 godina, objavio je asutralijski kanal „ABC NEWS“ kojem su Elena i Ana ispričale svoju neverovatnu sudbinu.

 

 

Elena i Ana sada imaju 19 godina i zbližile su se kao da su odrastale zajedno. "Ne osećam nikakav bes, samo neizmernu zahvalnost prema ljudima koji su me odgajili i sreću što sam pronašla svoju sestru“, rekla je Elena za „ABC News“.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading