Za ovu buduću majku kažu da je apsolutna legenda: Ema pokazala svoj trudnički stomak nedelju dana pre porođaja i ljudi su zinuli

Tatjana Badarević Vesti 01.07.2024 09:00 0

Ema je u snimku govorila o izazovima svoje trudnoće koja se bliži kraju, a mnogi su se sa njom poistovetili u komentarima.

Ema

Printscreen/TikTok

 

Jedna majka je u videu na TikToku podelila snimak u kojem je priznala da joj je, kako se približava vreme porođaja, postaje sve teže. Ova majka četvorogodišnjaka je u videu otkrila da čeka blizance i pokazala kako izgleda njeno telo u 36. nedelji trudnoće.

"Dosegla sam svoj limit", rekla je majka Ema nakon što je podigla ​​gornji deo majice, otkrivši tako svoj trudnički stomak za koji se ne može zamisliti da naraste više od toga.

"Uzbuđena sam. Za nedelju dana upoznaću svoje dečake i rešiti se ove boli. Iskreno, ovo je najteža stvar kroz koju sam prošla. Ne mogu da stojim duže od tri minuta, ne mogu sama da se istuširam, jedva da ustajem s kauča", priznala je i dodala da jedva čeka da prošeta sa sinovima na svežem vazduhu i da joj se vrati njeno telo.

Dobila more komplimenata...

Brojni komentari ispod njene objave na TikToku su i više nego pozitivni. Ostali korisnici ove društvene mreže obasipali su je komplimentima i pružili joj podršku te joj poželeli sve najbolje.

 

 

"Apsolutna legenda", "Tada sam osećala kao da ću se raspuknuti. Bili su teški 3,03 kilograma i 3.13 kilograma", "Svoje devojčice dobila sam u 35. nedelji i već sam tada osećala da sam pregorela", "Ti si super žena", "Wow, vi žene ste neverovatna bića", pisali su joj.

"Ja sam umorna, a nisam ni trudna", našalila se jedna.

Visokorizična trudnoća

Inače, Emina trudnoća bila je visokorizična. Naime, njeni sinovi imali su svaki svoju posteljicu i amnionsku vrećicu zbog čega je to manje rizična trudnoća od ostalih blizanačkih, ali ipak rizičnija od jednostruke trudnoće. Kako bi bila sigurna da njena trudnoća napreduje sigurno, Ema je sebi davala injekcije koje razređuju krv kako bi se smanjio rizik od zgrušavanja krvi.

 

 

Kasnije je objavila video u kojem je otkrila da je bezbedno dočekala blizance u 37. nedelji, a njen trudnički stomačić je skoro nestao nakon što je bila podvrgnuta carskom rezu.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading