Datum rođenja otkriva koje su prelomne godine vašeg života: Proverite kada vam se sudbina menja

Slobodanka Ćorić Vesti 21.06.2024 10:24 0

Puno informacija je kodirano u datumu našeg rođenja, uključujući i koje su to ključne godine, kada ćemo se suočiti sa važnim odlukama i životnim prekretnicama

sudbina

Shutterstock

Mnogo ljudi veruje u sudbinu i veruju da je zacrtana čak i pre nego što se rodi. Uprkos tome, sudbina je ćudljiva i teško je razumeti neke njene puteve, a jedno je sigurno - teško možemo unapred znati šta nas tačno čeka, iako neki nagoveštaji neretko postoje.

Datum rođenja otkriva koje su vaše ključne godine života kada vam se sudbina menja.

Naime, puno informacija je kodirano u datumu našeg rođenja, uključujući i koje su to ključne godine, kada ćemo se suočiti sa važnim odlukama i životnim prekretnicama. Ako verujete u horoskop i numerologiju, možete na jednostavan način proveriti koje su to godine.

Postoji vrlo jednostavan alat koji nam pomaže da izračunamo u kojim godinama ćemo biti na sledećem raskršću i saznamo u kojoj oblasti života nas čekaju promene.

Postupak računanja je sledeći:

Potrebno je samo vaš pun datum rođenja. Na primer, možemo uzeti proizvoljni datum - 10. 03. 1983. godina.

Prvo se sabiraju brojevi dana u mesecu kada ste rođeni, u našem slučaju 1 i 0. Dakle, 1+0=1.

Zatim se sabiraju brojevi iz meseca u kojem ste rođeni, u našem slučaju 0 i 3. Dakle, 0+3=3.

Dalje je potrebno sabrati ova dva broja, uz napomenu da se prvi broj sabira dva puta. U našem slučaju to znači da se sabiraju sledeći brojevi - 1+1+3=5!

Dobijeni broj predstavlja vremenski interval u kojem vas čekaju veoma važni događaji u životu. U našem primeru, to znači da će svaka peta godina života biti ključna, što znači da je prva "sudbinska" godina 1988, pa potom 1993, 1998, 2003, 2008, 2013, 2018, 2023 i dalje redom.... A u kojoj oblasti će se pojaviti velike promene pokazuje poslednja cifra te ključne godine!

Hajde da vidimo značenje brojeva:

1 - drastične promene u vašem ličnom životu

2 - napredak na profesionalnom planu

3 - duhovni rast i analiza sopstvenih vrednosti i uverenja

5 - bolje zdravlje i jačanje porodičnih veza

7 - rešavanje problema sa nekretninama

Komentari (0)
Loading