„Kako je to uspela da uradi“: Mama Dejana objavila snimak svoje bebe i oduševila 46 miliona ljudi

Vesti 05.06.2024 08:41 0

Bebe često svojom spontanošću i reakcijama iznenade i nasmeju roditelje.

beba

Printscreen/TikTok

Bebe su preslatke, a još kad počnu da prave grimase i smešne reakcije na situacije oko sebe, postanu još zanimljivije i unose veliku radost u živote roditelja i cele familije. Njihovo nestašno ponašanje često je veliko iznenađenje za mame i tate.

Beba iznenadila mamu

Jedna mama je tako uspela da snimi svoju bebu u smešnom trenutku, a objavila je taj video na svom TikTok profilu. Ubrzo je video postao viralan, jer su ljudi bili oduševljeni bebinom reakcijom. Na snimku mama Dejane se vidi kako se ona igra sa svojom devojčicom. Ipak, u jednom trenutku, beba iznenada kine i toliko iznenadi mamu, da joj je ispala iz krila! Ali, beba je bila u maminom krilu, dok je mama ležala na krevetu, tako da je pala na mamine grudi. Čak se i smejala zajedno sa mamom, kada se to desilo.

 

 

Preslatko se smeje

Jednostavan, ali sladak trenutak majke sa bebom oduševio je mnoge korisnike TikToka, a video je brzo dobio 8,5 miliona lajkova. Ispod njega su se nizali komentari ljudi: "Kako je to uspela", „Preslatka je“, „Volim kad se bebe smeju“, „Slatko mi je što bebu pitaš da li je sve u redu, a ona ti se nasmeje“, „Toliko jako je kinula da je pala“.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading