Ne zna gde se nalazi: Kućna mačka izašla prvi put napolje, njena reakcija je urnebesna!

Vesti 07.06.2024 09:52 0

Vlasnik je prvi put pustio svoju mačku da izađe u dvorište da se igra. Ona je bila oduševljena.

žena

Printscreen/TikTok

Mačke su kućni ljubimci koji deluju opuštajuće na njihove vlasnike i smanjuju stres. Druženje sa njima povećava nivo oksitocina, hormona sreće, koji se stvara u organizmu kada smo okruženi prijateljima ili ljubavnim partnerima. Oksitocin se oslobađa putem dodira, pa maženje mačke utiče na njegovo povećanje.

Oduševila se napolju

Jedan vlasnik je prvi put pustio svoju kućnu mačku da izađe napolje. Taj događak je zabeležio tako što je snimio njeno ponašanje, a video je objavio na TikTok profilu. Mačka Čai je svojom reakcijom na izlazak iz kuće rastopila srce svog vlasnika, ali i ostalih korisnika TikToka.

Naime, siva pahuljasta mačka živi isključivo u zatvorenom prostoru, a vlasnik je odlučio da proveri kako će reagovati kada je pusti da izađe u dvorište. U video snimku koji je objavio, mačka uživa u sunčanom danu, lovi insekte, trči po travi i izvodi razne akrobacije.

 

 

Najsrećnija na svetu

"Pustili ste svoju kućnu mačku napolje i ona nikada nije bila srećnija", napisao je vlasnik mačke ispod objavljenog snimka. Zaista, njegova mačka izgleda kao da pokušava na najbolji način da iskoristiti svaki trenutak na svežem vazduhu. Toliko je oduševljena što je napolju da ne zna šta pre da uradi.

 

Komentari (0)
Loading