Kad roditelji leče komplekse na deci: Užasan video na kom devojčica vežba i plače, a majka je snima

Slobodanka Ćorić Vesti 04.06.2024 17:55 0

Snimak malene devojčice koja trenira i plače izazvao je bes kod mnogih

dete

Shutterstock

Nije ništa novo što roditelji žele više za svoju decu nego što su sami postigli, često se čuje fraza "roditelji žive kroz svoju decu".

Gotovo je nepisano pravilo da, na primer, otac koji nije uspeo u fudbalu zbog povrede ili loše sreće, gura svog sina da postigne značajne uspehe u tom sportu, ili da majka želi da njena ćerka igra balet ili neki drugi sport jer ona iz nekog razloga nije mogla.

Međutim, razlika između podrške i forsiranja je ogromna, i na kraju sve pada na detetu. Snimak malene devojčice koja trenira i plače izazvao je bes kod mnogih, a majke koja je sve vreme snimala imali su mnogo toga da poruče.

 

 

Majka Petrova Ekaterina redovno objavljuje snimke svoje ćerke koja trenira ritmičku gimnastiku. Devojčica je veoma uspešna u ovoj disciplini, što svedoči i činjenica da je osvojila brojne medalje na takmičenjima.

Međutim, put do uspeha često je ispunjen izazovima, što potvrđuje i ovaj video-snimak koji je izazvao bes kod mnogih.

"Moja mala junakinja", napisala je majka uz snimak na kom se devojčica isteže na treningu i proliva suze.

"Mislim da je ovo suviše. Osećam se loše dok ovo gledam", "Ovo je primer kako roditelji projektuju svoje nerealizovane snove na decu", "Kako možeš da budeš ponosna na ovo? Uzmi je i odvedi na sladoled, prošetajte zajedno. Danas nije njen dan za treniranje", "Ovo me baš pogađa. Razumem kako ti je", bile su neke od reakcija.

Komentari (0)
Loading