Jedan suprug odlučio da otkrije: „Ovo je 5 znakova koji pokazuju da muškarac ima ljubavnicu“

Vesti 03.06.2024 09:21 0

Suprug koji je varao svoju ženu otkriva nekoliko tragova koje možete pratiti ako sumnjate da vaš partner to radi.

prevara

Shutterstock

Otac troje dece iz Velike Britanije koji ima 40 godina krije se iza pseudonima „Dark Horse“ i otkriva da je imao ljubavnice tokom 11-ogodišnjeg braka. Za svoju suprugu tvrdi da je mogla biti mudrija u vezi sa njegovim vanbračnim aktivnostima, jer priznaje da je bilo očiglednih signala koje je mogla uočiti - da je htela.

Odjednom je postao radoholičar

Žene treba da budu sumnjičave ako se njihov muškarac iznenada zalepi za svoje uređaje pod izgovorom da ima mnogo posla.

- Važno je uzeti u obzir širi kontekst, odnosno da li postoji zaista značajan projekat na kome radi, da li je nedavno promenio posao ili poziciju. Iako je važno ne prenagliti sa zaključcima, posmatranje obrazaca i traženje nedoslednosti mogu pružiti vredne uvide - ističe on.

Smanjen se**ualni nagon

Smanjenje želje muškarca za se**om je još jedan znak za zabrinutost. Ipak, vredi napomenuti da na intimnost mogu uticati mnogi faktori, uključujući stres, zdravstvene probleme ili depresiju, kaže ova varalica. Sam znak ne mora da znači da je muškarac neveran, ali kada su te promene u intimnosti praćene drugim oblicima sumnjivog ponašanjima, treba proveriti.

prevara

Shutterstock

 

Pratite trag novca

Još jedna crvena zastavica odnosi se na finansije, a on kaže da se dokazi o aferi često mogu videti u bankovnim izvodima. Iako mnoge varalice mogu koristiti sopstvene kreditne kartice da prikriju svoju potrošnju, sumnjivi troškovi će se verovatno pojaviti i na zajedničkim računima.

– Finansije u odnosima mogu biti složene, a ponekad ovi troškovi mogu biti opravdani razlozi za sumnju – rekao je on.

Menja svoju priču

On savetuje ženama da paze na „bele laži“ i nedoslednosti u bilo kojoj od priča svog partnera.

– Ako primetite da se muškarac muči da održi priču, često menja detalje priče ili se brani kada je suočen sa nedoslednostima, možda je nešto drugo ispod površine – upozorio je on.

Stalni izgovori

Na kraju, „Dark Horse“ savetuje ženama da budu oprezne ako se njihov muškarac iznenada izvinjava za sve i svašta. Ona kaže da je to znak da je varao i da se oseća krivim zbog svog ponašanja.

- Mogao bi da postane neobično pažljiv, da vas obasipa poklonima, komplimentima ili naklonošću iz vedra neba - objašnjava on. Ova prekomerna kompenzacija može biti pokušaj da se ublaži lična krivica ili da vas odvrati od sumnji koje možda imate.

Komentari (0)
Loading