Pas oduševio 115 miliona ljudi: Ostale ne možeš da nateraš u kadu, a evo šta on radi, da čovek ne poveruje!

Vesti 28.05.2024 12:40 0

Većina pasa ne voli da se kupa, ali jedan to prosto obožava, što je oduševilo ljude širom ineterna.

pas

Printscreen/TikTok

Mnogi vlasnici imaju problem da nateraju svog psa da uđe u kadu kada treba da ga kupaju, jer ljubimci to uglavnom ne vole i pokušavaju da izbegnu.

Vidi se da uživa

Jedan pas je izuzetak. Belgijski ovčar malinoa ne spada u tu grupu pasa. On baš uživa u kupanju, a to je snimila njegova vlasnica i objavila na svom TikTok profilu. Video je brzo postao viralan, jer su ljudi oduševljeni ponašanjem ovog psa. Na snimku se vidi kako izgleda rutina kupanja ove kuce, a iz njegovih izraza lica i govora tela može se zaključiti da uživa u svakoj sekundi.

 

 

Ni fen mu ne smeta

Na snimku se prvo vidi kako pas rado uskače u kadu. Tokom kupanja, mirno stoji dok ga vlasnica sapunja, pa tušira, a sve vreme izgleda opušteno i srećno. Potpuno je miran dok mu ona trlja krzno, šapice, uši... Čak i na kraju kada ga suši fenom i maže kremom njegovu njušku i šapice, pas je potpuno miran! Taj prizor je oduševio mnoge ljude, pa video ima 115 miliona pregleda i preko 9 miliona lajkova. Za malinoe je važna dresura, jer samo tako ovaj belgijski pas može da bude dobar kućni ljubimac. Vidi se da su vlasnici ovog psa to odlično uradili.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading