Niko ne može da pogodi ko je majka na fotografiji: Ljudi satima gledaju, ali ženu koja je rodila tri ćerke ne mogu da nađu

Jelena Vukelić Vesti 21.05.2024 13:14 0

Kada god objavi fotografiju sa ćerkama, napravi pometnju na društvenim mrežama

Natali Vardel

Printscreen/Instagram

Natali Vardel iz Australije je ponosna majka. Nije poznato da li je pronašla eliksir večne mladosti, ali jedno je sigurno - dobra genetika, kvalitetna ishrana i trening su sastavni deo njenog života.

Fotografija Natali sa ćerkama izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama jer niko nije bio siguran ko je na slici majka, a ko ćerka. Natali Vardel, majka tri ćerke, je prva plavuša sa vaše leve strane.

Natali Vardel

Printscreen/Instagram

 

 

"Naravno da je to kompliment, ali često se susrećem sa komentarom da želim da izgledam kao moja deca. U pitanju je samo dobra genetika", objasnila je Natali (50)  za australijski "ABC News".

Ćerke Džesmin (24), Tamika (22) i Medison (20) su ponosne na svoju majku jer je fizički aktivna i zato što vodi računa o sebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nat (@miss5litre)

Inače, Natali je već 27 godine u braku sa Brendinom s kojim i ima tri ćerke, a prošle godine je postala i baka.

"On je moj dečko i najbolji prijatelj već 27 godina. Što smo više zajedno, sve više se volimo i sve više cenimo ono što imamo. Prava ljubav je kada pronađeš svoju srodnu dušu", rekla je Natali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nat (@miss5litre)

Internet zajednica je potpuno odlepila kad je fotografija postala viralna jer i dalje ne mogu da veruju da je jedan od plavuša 20 godina starija od ostalih.

Komentari (0)
Loading