„Pravi je detektiv“: Mačak je stalno gledao u isto mesto na zidu, vlasnici se zapanjili kada su otkrili razlog

Vesti 20.05.2024 12:14 0

Sa kućnim ljubimcem se nešto čudno dešavalo, pa su vlasnici odlučili da otkriju šta.

mačak

Printscreen/TikTok

Kućni ljubimci su odlično društvo, čuvari kuće, umeju nekada da prave i probleme, ali su svakako zabavni. Mnogi pomognu svojim vlasnicima kada se nađu u nevolji. Nešto slično desilo se i sa porodicom koja ima mačka.

Mačak se nije pomerao

Žena je nedavno na svom TikTok profilu objavila da je njena porodica nedeljama ismejavala njihovog mačka, jer je neprestano gledao u zid. A onda su otkrili razlog zašto to radi.

Kućni ljubimac ove porodice je po ceo dan provodio gledajući u zidove, pa su njegovi vlasnici odlučili da istraže zašto to radi. I tako su otkrili da u kući imaju - miševe. "Možda naš mačak ne zna da rešava slagalice, ali bar može da otkrije gde su nam se uselili miševi", našalila se njegova vlasnica. Mačak je kao nagradu dobio dodatne omiljene poslastice.

 

@razzle.reads We’ve been making fun of him for weeks because he just stares at his “invisible wall demons” all day but we just discovered we have a mouse problem. Sumo can’t figure out any of the treat puzzles we get but he can at least detect mice I guess 😂 We gave him extra treats tonight to make up for how badly we’ve been roasting him lately #catsoftiktok #catlovers #catsvideo #cats #smartcat ♬ original sound - Rachael | Booktok 📚

 

„Moj najveći strah“

Video snimak sa objavom ove žene postao je brzo viralan i sakupio je više od 400 hiljada pregleda i mnogo komentara. "Nikada vam neće oprostiti to", "To je moj najveći strah", "Samo je pokušavao da vam pomogne", "Pravi je detektiv, nadam se da ste pohvalili njegov posao", samo su neki od komentara ljudi ispod objave.

Komentari (0)
Loading