Njen haotičan život zbunjuje mnoge: Ona je mama dva para blizanaca, ali niko nije rođen na isti datum

Olja Jelić Vesti 25.04.2024 13:04 0

Priznaje da joj je život pomalo Haotičan, ali da ne bi ništa menjala

Mama Selin

Printscreen/TikTok

Mama Selina Bajes otkrila je da ima dva para blizanaca, iako nijedan nije rođen na isti dan. Selina je podelila uvid u svoju porodičnu situaciju putem videa objavljenog na svom TikToku. 26-godišnjakinja je otkrila da je pre šest godina rodila dve ćerke koje su rođene u razmaku od 13 i po meseci.

Bebe rođene u razmaku manjem od godinu dana nazivaju se 'irski blizanci', međutim, neki ljudi decu rođenu u razmaku do 18 meseci nazivaju irskim blizancima. To znači da su Selinine ćerke tehnički bliznakinje, iako su rođene u većem razmaku. Selina je otkrila da se jako borila sa stresom odgajanja dve bebe u isto vreme, ali prošla je kroz to i uspela svoje ćerke da uvede u školu i jaslice, piše The Sun.

 

 

Nekoliko godina kasnije odlučila je da ima još dvoje dece, koja su rođena u razmaku od 362 dana. To znači da su i njena najmlađa deca takođe irski blizanci, pa ima dva para blizanaca, ali niko nije rođen na isti dan. Selina je u videu objasnila da je život s njenom decom "haos", objasnila da mnoge ljude njen porodični život zbunjuje, pa se našalila da sumnja u svoju odluku da ima još jedan par irskih blizanaca.

U videu je u šali pogledala svoje dvoje najmlađe dece i rekla: "Što mi je ovo trebalo". Selina i njezina porodica deluju jako srećno zajedno, a ona često deli snimke na kojima se smeje i šali sa svoje četvoro dece.

 

 

 

Izraz "irski blizanci" nastao je krajem 19. veka kao omalovažavajući izraz povezan sa imigracijom Iraca u Sjedinjene Države. Implikacija je bila da su grupe braće i sestara sa razmakom manjim od godinu dana negativna karakteristika velikih irskih katoličkih porodice. Njen video je postao je viralan, skupivši preko 530.000 lajkova. Korisnici TikToka pojurili su u komentare kako bi podelili svoja razmišljanja, a mnogi su bili zbunjeni kako se Selina uspela da se nosi s tim.

Jedna osoba je napisala: "Kako si živa?!" Druga je osoba dodala: "Bila je godina razmaka između moje dve ćerke, ti dani kad su im nicali zubi i kada sam im redovno menjala pelene bili su ubojiti...nezaboravni". "Ja imam dva dečaka irska blizanca. Nisam znala koliko će to teško biti", napisala je još jedna mama. 

BONUS VIDEO:

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading