Niko ne može da te obruka kao najrođeniji: Izgovorio ovo u zdravici i bratu upropastio svadbu!

Vesti 24.04.2024 11:17 0

Jedan muškarac je opisao šta je uradio na svadbi svog brata, a mnogi su ga podržali.

venčanje

Shutterstock

Muškarac koji je želeo da ostane anoniman, na društvenoj mreži „Redit“ je opisao šta je uradio na venčanju svog brata. On je sve detaljno isplanirao, a u pitanju je bila osveta. Želeo je da vrati svom bratu koji je na njegovom venčanju zaprosio svoju devojku.

Brat je zaprosio devojku na mojoj svadbi

„Moj brat je rekao da će zaprositi svoju devojku na mom venčanju. Zamolio sam ga da to ne radi jer je to dan moje supruge i mene i nije lepo da nas bilo šta ometa. Naša mama je poludela kad je čula šta sam rekao i odobrila ideju mog brata. Rekla je da želi da porodica bude na okupu kada moj brat prosi devojku. Pošto sam pobesneo, upozorio sam ga da ću ga izbaciti sa svadbe ako to uradi. Mama je rekla da će u tom slučaju i ona da ode“, napisao je mladoženja. On je zaprosio svoju devojku, ali ga ipak nisam izbacio sa svadbe. Ipak, naš najvažniji dan u životu je upropastio. Moja supruga i ja smo bili ljuti i razočarani.

venčanje

Shutterstock

 

Rešio sam da mu se osvetim

„Moj brat se oženio prošlog vikenda. Odlučio sam da mu se osvetim jer mi je upropastio svadbu. Kada je trebalo da držim zdravicu, objavio sam pred svim gostima da čekamo naše prvo dete. Mama je počela da viče na mene, ali baka je uskočila i smirila je. Rekla joj je da sedne i ćuti“, opisao je budući tata događaj.

Mama je ljuta i kaže da sam skrenuo svu pažnju na sebe tom objavom na dan bratovljevog venčanja. Jako se naljutila kad sam je podsetio da je htela da napusti moje venčanje da sam izbacio brata nakon što je zaprosio svoju devojku tog dana.

Korisnici ove društvene mreže su ispod njegove priče pisali: „Neka si mu se osvetio, i on je upropastio tvoj najvažniji dan“, „Vidi se ko je od vas dvojice zlatno dete. Bravo za baku što je ućutala mamu. Ali, tvoj brat! Pitao je, ti si rekao ne, a on je to ipak uradio“, „Baka je kraljica“, „Očigledno se ne volite i ne poštujete dovoljno čim možete to jedno drugom da uradite“.

Komentari (0)
Loading