Ovako se veseli: Srbin saznao da će dobiti ćerku, a njegova reakcija je oduševila region

Olja Jelić Vesti 11.04.2024 16:30 0

Budući tata iz Srbije raznežio je sve svojom reakcijom na saznanje da će dobiti devojčicu

Otkrivanje pola bebe

Printscreen/TikTok

Poslednjih godina vrlo su popularne zabave otkrivanja pola deteta, kako u svetu, tako i u regionu. Dok je nekim roditeljima važno samo da je dete "živo i zdravo", postoje i oni koji se razočaraju kada saznaju da će dete koje čekaju neće biti onog pola kog su očekivali. 

Međutim, jedan budući tata iz Srbije raznežio je sve svojom reakcijom na saznanje da će dobiti devojčicu. Kada su u vazduh poleteli beli baloni, njemu i njegovoj partnerki ništa nije bilo jasno. Ubrzo se iza njih pojavio ružičasti dim, što je bio jasan znak da stiže mezimica.

 

 

Tata je podigao ruke u vazduh, a na njegovom licu pojavio se izraz oduševljenja. Delovao je kao da je devojčica sve o čemu je sanjao.

"Onda si nam došla ti. Mama i tata jedva čekaju da te zagrle", piše u opisu videa koji je postao viralan na TikToku.

 

@_sa_ra20 Onda si nam došla ti 🎀 Mama i tata jedva čekaju da te zagrle 💖 #foryou #fyp #babyshower #genderreveal #foryoupage #balkan #trending #family #baby ♬ Ljubav - Sergej Cetkovic

 

 

"Ovako se veseli", "Svaka čast za tatu", "Bravo, tata, vidi se da si to istinski želeo", "Vaša lepotica će imati najboljeg tatu na svetu", neki su od komentara ispod videa.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading