Da li i vi ovako? Mama Sara pokazala kako izgleda kada dobije nervni slom zbog deteta

Vesti 09.04.2024 15:25 0

Majka je snimila emotivni video i naglasila da niko nije savršen, ni roditelji, a ni deca.

mama

Printscreen/Facebook

Roditelji obično kažu da bi i sami vrištali kada deca to rade zbog napada besa. Jedna mama je snimila sebe dok je zajedno sa detetom imala nervni slom u automobilu. U videu koji je objavila na svom Fejsbuku, mama Sara sedi u kolima i plače dok njen sin plače još jače u napadu besa.

"Ovako izgleda nervni slom jedne mame", napisala je Sara u opisu videa. „Dosta mi je ljudi koji pokazuju samo savršenu stranu roditeljstva na društvenim mrežama. Danas sam proživela jedan od najgorih dana otkako sam postala mama. Umorna sam. Psihički i emocionalno isceđena. Osećam se poput promašaja. Potpuno zbunjena zašto moje dete ima najgori ispad besa na svetu, bez ikakvih razloga. Osećam krivicu što vičem na njega, a još više  što se želim da se zavučem u rupu iz koje ne želim da izađem", pojasnila je.

 

 

"Nismo savršeni. Nisu ni naša deca. Svi smo mi ljudi. Svi gubimo živce. Plačemo. Postajemo frustrirani. Gubimo strpljenje. Treba nam pomoć. I na kraju dana, svi radimo najbolje što možemo", zaključila je na kraju.

Komentari (0)
Loading