Momci, džabe trenirate: Žene sada privlače muškarci sa ovakvim oblikom tela, naučnici su objasnili zašto

Vesti 04.04.2024 20:50 0

Izgleda da više nisu u modi savršeno zgodni frajeri sa definisanim mišićima, tako bar kažu neke žene.

žena

Profimedia

Većina muškaraca sate i sate provodi u teretani kako bi imali mišićavo telo, a to više nije ono što žene žele. One sada kažu da je savršen oblik tela onaj kakav ima Travis Kels, američki fudbaler koji je dečko pevačice Tejlor Svift. Nakon što su svet obišle fotografije ovog para s odmora na Bahamima, većina žena je rekla da Travis ima savršeno telo – telo tate („dad bod“). To znači da je muškarac malo krupniji, snažan, ima oblo telo sa stomačićem i nema definisane mišiće.

žena

Profimedia

 

Više od 75 posto slobodnih žena obožava ovakvu građu tela kod muškaraca, prema anketi koju je uradila platforma „dating.com“. Nabildovani muškarci obično imaju visok nivo testosterona, zbog čega ih suprotni spol doživljava kao agresivne i neprivlačne, kaže njihova anketa.

Profesor i psiholog sa Univerziteta Baknel, Džoel Vejd, rekao je da žene vole takvu građu muškaraca jer smatraju da bi oni bili bolji partneri i očevi. I druga su istraživanja otkrila da su žene manje zabrinute da će njihov partner varati ako tako izgleda.

Komentari (0)
Loading