Devojko, kako postižeš?! Prošle godine je spavala s 300 muškaraca, a za 2024. je isplanirala neverovatan broj

Vesti 31.03.2024 17:35 0

Plavokosi model nazivaju „se**ualno najaktivnijom ženom u Australiji“, zbog njenih velikih apetita.

eni

Printscreen/Instagram

Manekenka koja je dospela na naslovne strane novina, jer je prošle godine imala intimne odnose s 300 muškaraca kaže da želi da udvostruči taj broj do 2025. godine. Eni Najt (26) nazivaju „se**ualno najaktivnijom ženom u Australiji“, jer otvoreno govori o svom intimnom životu.

Kaže da se žene često osuđuju zbog njihovog se**ualnog apetita, dok muškarci nemaju isti tretman. “Angažman u industriji zabave za odrasle pokazao mi je količinu osude koju žene dobijaju samo zato što žive svoj život i imaju se**ualni apetit”, rekla je Eni. "Ponašam se na isti način kao većina muškaraca u svetu, ali osuđuju me zbog onoga što radim. To je smešno."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

Eni kaže i da ljudi često misle da je glupa: “Postoji lažno uverenje da nisam inteligentna zbog mog se**ualnog apetita“, izjadala se „Dejli staru“. "Zanimljivo, tako se ne govori o muškarcima koji se ponašaju na isti način. Daju im se slatki nadimci, a meni se rugaju."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

Zvezda platforme „OnlyFans“, koja je nedavno priznala da je ove godine isplanirala da ima odnose sa 365 muškaraca za 365 dana, kaže da je predrasude samo čine odlučnijom u tome: "Možda čak povisim broj intimnih odnosa za sledeću godinu na 600!"

Enin imidž pomogao joj je da postane jedna od najboljih zvezda „OnlyFansa“, kaže da sada tu zarađuje 150.000 dolara.

 

Komentari (0)
Loading