Švalera ćete lako otkriti ako pažljivo slušate: Muškarac koji vara uvek izgovara ove rečenice

Vesti 31.03.2024 10:58 0

Skoro svi preljubnici jednom budu uhvaćeni, a onda imaju slična opravdanja za svoje ponašanje.

prevara

Shutterstock

Muškarci koji varaju imaju unapred smišljene izgovore i opravdanja u slučaju da se njihova prevara otkrije. Stručnjaci za veze su izdvojili su najčešće fraze koje koriste.

„To mi ništa nije značilo“

Ako mu ništa nije značilo to što vas je prevario, zapitajte se koliko mu znači vaša veza kad je u stanju da je pogazi zbog nečeg što mu ništa nije značilo.

„Žao mi je“

Jeste sigurno, žao mu je što ste ga uhvatili. Da mu je zaista žao zbog toga što je uradio, ne bi sebe ni vas doveo u takvu situaciju. Uostalom, da se brinuo zbog vaših osećanja, ne bi to ni dozvolio da dođe do prevare. Kažite mu: „I meni je žao - što sam trošila vreme na tebe.“

prevara

Shutterstock

 

„Neće se ponoviti“

Posmatrajte to iz perspektive preljubnika. Ako je to uradio jednom, zašto ne bi ponovio? Posebno ako se izvuče, tako što ćete mu oprostiti. Samo će se sledeći put više potruditi da sve sakrije.

„Ti si me na to naterala“

Ako kaže da mu se smučilo vaše zvocanje, ili neko drugo ponašanje, onda će za sve što pogreši reći će da ste vi krivi.

„Bio sam loše raspoložen/pijan“

Ako tvrdi da je bio loše raspoložen ili pijan, zar je jedini izlaz iz problema da vas prevari? Zapitajte se kako će rešavati probleme u budućnosti koji su neminovni u životu. Hoće li na svaki problem otrčati drugoj ženi? Verovatno. Zato vi otrčite što dalje od njega.

Komentari (0)
Loading