Vezala poruku za balon i pomolila se: Ono što je usledilo nije mogla ni da sanja u najluđim snovima, ali sada ne zna šta da radi

Vesti 21.03.2024 12:42 0

U početku je mislila da joj je plan propao jer je videla da se balon zakačio za krov nečije zgrade, ali...

devojka

Printscreen/TikTok/viennaskye

Svako ko se ikada prolazio kroz fazu izlaženja sa momcima/devojkama zna koliko to ume da bude izazovan, mukotrpan, i često frustrirajuć proces. Nekada nemate baš nimalo sreće bez obzira koliko se trudili. 

Gotovo uvek treba slušati ljude koji govore da će se ljubav desiti kada najmanje nadamo. Međutim, to je lakše reći nego učiniti jer je nestrpljenje preveliko.

Pa, šta raditi kada apsolutno ne možete da stojite skrštenih ruku? Preuzeti stvari u svoje ruke, naravno. 

Ljubav je u vazduhu

Ako ste kao TikTokerka Vijena, snaći ćete se pod svaku cenu kako biste stigli do željenog cilja. Ona je imala urnebesnu, a ujedno i genijalnu ideju, nakon što su joj potonuli svi izgledi da pronađe ljubav.

 

 

Ona se naime dosetila da napiše svoj broj telefona uz poruku u kojoj je napisala: ,,Ako pronađeš ovo, pozovi me... (devojka koja traži dečka)", na papir, veže ga za balon i pustila da sudbina odradi svoje.

U početku je mislila da joj je plan propao jer je videla da se balon zakačio za krov nečije zgrade, ali ubrzo se ispostavilo da nije bila u pravu. Njen telefon je zazvonio, a dečko koji joj se javio je bio presladak. Iznenađena ishodom, pitala se da li da mu pruži šansu.

Pratioci su se jednoglasno složili da treba da mu pruži šansu, što se dalo zaključiti po komentarima poput: ,,Devojko, univerzum ti daje lepog muškarca, i se preispituješ?" ; ,,Izađi sa njim" ; Da devojko!!! Presladak je"...

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading