Beba milionerka: Samo što se rodila, a već je vlasnica mini brendiranih tašni od 20.000 evra!

Vesti 11.03.2024 15:39 0

Devojčica se rodila u februaru, a već ima skupu garderobu poznatih brendova i mnogo luksuznih stvari.

beba

Shutterstock

Svi roditelji žele najbolje za svoje dete, ali jedna devojčica je zbunila ceo internet kada je njena mama objavila da je dobila Diorove torbice i zlatni nakit, i to pre prvog rođendana.

Većina ljudi na svetu može samo da sanja o takvim stvarima, a to je tipičan dan za influenserku iz Dubaija Lindu Andrade.

Linda je svog supruga milionera upoznala u teretani kada je imala 19 godina. Sada je bogata domaćica koja živi u luksuznoj kući sa svojom porodicom. Njena beba je već milionerka iako ima manje od mesec dana. Rodila se u februaru, a već ima luksuznu garderobu i bezbroj skupocenih dečjih stvari. To uključuje zlatnu cuclu optočenu dragim kamenjem i keramičkom perlom, a njena mama kaže da vredi neverovatnih 2.700 evra. Umesto normalnih kolica u kakvima se voze sve bebe, ona ima Dior kolica koja koštaju oko 5.500 evra.

 

 

"U ovoj kući nema ničeg običnog", kaže Linda u jednom video snimku i otkriva da njena jednomesečna beba već ima brendirane torbice vredne preko 18.000 evra u svom ormaru. One su prikladne za princezu, a Linda je rekla da je dobila nekoliko mini verzija torbe Lejdi Dior koja je bila omiljena tašna princeze Dajane.

 

 

Komentari (0)
Loading