Šta će reći roditelji? Učiteljica ispričala koje stvari roditelji kupuju deci, a nju užasno nerviraju

Vesti 08.03.2024 08:39 0

Jedna učiteljica je snimila video i objavila na internetu, a u njemu je pozvala roditelje da deci prestanu da kupuju određene stvari.

učiteljica

Shutterstock

Učiteljica jedne osnovne škole u Škotskoj napravila je spisak stvari koje roditelji treba da prestanu da kupuju deci, jer ih učitelji ne podnose.

1. Na vrhu spiska su metalne boce za vodu. Učitelji ih ne vole jer deca na njima ne mogu dobro da zatvore poklopace, što dovodi do prosipanja vode. "Da ne pominjem buku koju prave kad padnu na pod. To je kao da je pala cigla", rekla je učiteljica u videu koji je postao viralan na TikToku.

2. Sledeće su cipele ili patike sa pertlama. Kako tvrdi ova učiteljica, većina dece nije naučila kako pravilno da veže pertle, pa učitelji stalno moraju to da rade za njih. "Kada je jedan učitelj na 25-oro dece, to traje dugo", istakla je.

3. Zatim slede šarene pernice koje ometaju decu, jer im odvlače pažnju na času.

 

 

4. Možda najbizarnije od svega na spisku su pomorandže koje roditelji spakuju za užinu. Deca u nižim razredima ne mogu sama da ih oljušte, a nama to oduzima puno vremena", zaključila je učiteljica.

U komentarima ispod njenog videa su podeljena mišljenja. "Metalne boce su najgore. Svaki put kad padnu, odvuku pažnju dece na minimalno deset minuta. Ja sam profesor u srednjoj školi i metalne boce mi baš smetaju", pisali su drugi učitelji i profesori.

Međutim, roditelji nisu oduševljeni stavovima učiteljice. "Zvuči kao da ste odabrali pogrešno zanimanje", poručila je jedna majka.

Komentari (0)
Loading