Kao da je poplava izbacila: Iscrpljena mama pokazala kako izgleda posle napornog dana sa malom bebom

Olja Jelić Vesti 02.03.2024 12:36 0

Tifani Remington objavljujući svoj svakodnevni život na TikToku. Osim što beleži neke sjajne trenutke, prikazuje i one koji nisu baš savršeni.

Mama i beba

Shutterstock

Tifani Remington objavljujući svoj svakodnevni život na TikToku. Osim što beleži neke sjajne trenutke, prikazuje i one koji nisu baš savršeni. Nakon što je provela više od sat vremena pokušavajući da uspava svog sina Kaija, emocije su je savladale i zaplakala je.

U viralnom snimku koji ima 5.8 miliona pregleda, Tifani drži dete u rukama i nosi ga po sobi. Dečak nikako ne uspeva da zaspi pa je neispavana majka briznula u plač.

 

@ustheremingtons Is this my most proud moment? No. But there is an important message at the end of this video. No one tells you one of the hardest parts of being a parent is the dedication to reparenting yourself and not being triggered in the process of parenting your children with the love you deserved but weren’t shown. #motherhood #motherhoodunfiltered #motherhoodunplugged #postpartumjourney #postpartumdepresssion #postpartumrage #postpartumanxiety #innerchildwork #innerchildhealing ♬ original sound - Tiffany + Caleb

 

 

"Spavali smo zajedno poslednja četiri meseca, a sada radimo na tome da ga prebacimo u njegovu sobu i krevetić. Poslednjih osam meseci nisam spavala duže od 90 minuta odjednom. Preopterećeni smo, preumorni, iscrpljeni i teško je zadržati pribranost zbog nedostatka sna", pojasnila je za Newsweek.

Iako nije bila sigurna hoće li da podeli ovaj snimak s celim svetom, ipak je to odlučila da učini kako bi svim roditeljima koji prolaze kroz isto, pokazala da nisu sami.

Američka akademija pedijatara (AAP) ne preporučuje zajedničko spavanje s detetom. Stručnjaci kažu da je najsigurnija praksa da beba spava na leđima, na čvrstoj i ravnoj površini, poput krevetića ili kolevke. Ipak, preporuka je da krevetić bebe bude u roditeljskoj sobi, barem tokom prvih šest meseci, jer to može smanjiti rizik od sindroma iznenadne smrti odojčeta za 50 posto.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading