"Dosta mi je više, hoću da se odmorim!": Razvela se od muža da bi bila "roditelj pola radnog vremena"

Olja Jelić Vesti 07.02.2024 12:28 0

Tvrdi da suprug svu brigu o deci prebacuje na nju

Razvod

Shutterstock

Žena je pokrenula raspravu nakon što je otkrila da se razvodi od supruga pa je samo 'pola radnog vremena' roditelj svojoj deci. Želela je da sazna da li greši što želi da bude 'povremeni roditelj' pa se oglasila na društvenim mrežama i pitala korisnike za njihovo mišljenje.

Zabrinuta žena

Shutterstock

 

Na Redditu je jednostavno upitala: "Grešim li što sam se razvela od muža tako da mogu da viđam našu decu samo 50 posto vremena? On se minimalno brine o njima i svu brigu prebacuje na mene, a to je naporno." Dok neki korisnici veruju da je problem njen muž, a ne deca, drugi su podelili kako je napuštanje partnera uticalo na njihovo celokupno zdravlje i dobrobit, piše Mirror.

"Zvuči kao da želiš razvod jer ti je grozno u braku, ne nužno zato što želiš odmor od svih obaveza. Tvoj muž zvuči kao kreten. I ja bih se razvela od njegova",  Drugi korisnik je dodao: "Ne krivim te za razvod, ali znaj da možeš da završiš sama sa njima. Ostavila sam bivšeg muža kad sam rodila naše treće dete. Imam puno starateljstvo od jednog deteta i većine od drugo dvoje. Bilo je dugih razdoblja u kojima sam imala sve troje celo vreme."

"Još uvek je bolje biti samohrana majka, nego samohrana majka sa muškim djetetom. Srećno",  napisala je treća korisnica. "U pravu si. Iako ih on možda ne želi pola vremena, mogao bi da potpiše roditeljska prava. Međutim, žene s ovakvim muževima često kažu da im je lakše bez muškarca jer je to kao izgubiti jedno od dece", pisalo je u jednom od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading