Svaka mu čast: Milioni ljudi su oduševljeni brigom i pažnjom ovog tate o supruzi koja se tek porodila

Olja Jelić Vesti 27.01.2024 13:45 0

Korisnike TikToka oduševio je video Edgara Diaza koji u svemu pomaže supruzi Iris nakon porođaja.

Muž pomaže ženi

Printscreen/TikTok

Korisnike TikToka oduševio je video Edgara Diaza koji u svemu pomaže supruzi Iris nakon porođaja. Od objave na platformi, video je pogledan više od šest milliona puta, a svi su oduševljeni brigom i pažnjom ovog tate.

Video prikazuje što je sve Edgar učinio kako bi olakšao dan svojoj supruzi tri dana nakon što je rodila njihovu ćerku Rose: od pomoći s oblačenjem, pripremanja ukusnog obroka do kuvanja čaja. Da, svega onoga što bismo i inače očekivali od partnera nakon što žena rodi dete. 

U komentarima ispod videa uglavnom su se javile žene koje su pohvalile Edgara i istakle koliko je važno ono što čini. 

 

@datdiazcouple Day 3 of her Post Partum recovery. We have the babies 1st doctors visit today. Taking care of everything so she can focus on herself and baby. #baby5 #datdiazcouple #babygirl #pregnanttiktok #postpartum #labor #healing #wife #husband #couplestiktok ♬ Love - Revember

 

 

"U ime svih žena na svetu, hvala ti!", "Čak im je i uskladio odeću, predivno!", "Nemaš pojma koliko će ovo pozitivno da utiče na njen oporavak.", "Svaka čast, ovako bi to i trebalo da bude", "Ovo treba poslati svim muškarcima koji se nisu ni ponudili da pomognu svojim ženama." - komentari su ispod videa. 

Ako je suditi prema nekim komentarima, ovakva količina pažnje, nažalost, nije toliko česta. 

"Rodila sam troje dece. Nikad nisam dobila ovakav tretman od supruga.", "Nisam znala da postoje ovakvi muškarci. Moj se nije ni ponudio da ostane s nama. Dan kasnije već je išao na posao.", "Volela bih da sve žene dožive ovakvo iskustvo, predivno.", "Nikad nisam doživela ovakvu vrstu ljubavi od partnera, ali nadam se da će moje dete.", "Moj muž nije hteo da mi pomogne obujem čarape. Zato je sada bivši.", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading