Svadba je trajala 10 dana: Lepotica sa Balkana se udala za najzgodnijeg princa, a venčanje je bilo kao iz bajke!

Vesti 15.01.2024 14:50 0

Brunejski princ Abdul Matin koji je važio za najpoželjnijeg neženju u Aziji, venčao se sa devojkom koja nije kraljevskog porekla.

svadba

Profimedia

Abdul Matin (32), brunejski princ, na društvenim mrežama je poznat kao „zgodni princ“, zbog lepog izgleda. Važio je za najpoželjnijeg neženju u Aziji, a sada se venčao sa devojkom (29) koja nije kraljevskog porekla. Ona vuče korene iz Hrvatske. Princ je otkrio da se verio sa Jang Mulijom Anišom Rosnah u decembru i time razočarao mnoge obožavateljke. Mlada je unuka savetnika brunejskog vođe, sultana Hasanala Bolkijaha, vlasnica je modne i turističke kompanije, a njen brat je prinčev dugogodišnji prijatelj. Princ Matin je deseto dete sultana, jednog od najbogatijih monarha u svetu.

svadba

Profimedia

 

Svadba je trajala 10 dana. Mlada je prvo nosila tradicionalnu crvenu venčanicu s impresivnom tijarom, a kasnije se presvukla u belu venčanicu s detaljima od čipke i dijamanata. Mladoženja je nosio je vojnu uniformu. Venčanje je bilo u raskošno ukrašenom prostoru, pred 5.000 uglednih gostiju, među kojima su se našli članovi kraljevske porodice Saudijske Arabije i Jordana, potom indonezijski predsednik i čelnik Filipina.

Bračni par se prvi put pojavio u javnosti zajedno, mašući hiljadama okupljenih ljudi iz otvorenog „rols rojsa“, dok se povorka kretala kroz glavni grad Bandar Seri Begavan.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading