Šta najviše uzbuđuje žene i muškarce? Oko jedne stvari su se složili, a drugo mesto će vas baš iznenaditi

Vesti 28.12.2023 22:13 0

Kada je reč o intimnom životu, muškarce i žene uglavnom uzbuđuju različite stvari. Ali oko jedne su se složili, a neke će vas baš iznenaditi.

dvoje

Shutterstock

Razne studije pokazuju da postoje razlike između onoga što uzbuđuje muškarce i žene pa je tako i novo istraživanje pokazalo neke fascinantne kontraste između onoga što muškarci i žene smatraju najvećim uzbuđenjima u intimnom životu.

Kako piše „Metro“, istraživanje je naručila stranica „IllicitEncounters“, a u anketi je ispitano oko 2.000 muškaraca i žena. Rezultati su pokazali da žene najviše uzbuđuje zajednički orgazam s partnerom, čak njih 66 odsto. To se sviđa i muškarcima, ali samo trećina je to navela kao nešto što ih zaista uzbuđuje, stavljajući ga na četvrto mesto. Umesto toga, muškarcima je najdraži prvi intimni odnos s novom partnerkom, odnosno više od polovine muškaraca (56 odsto) izjavilo je da ih najviše to uzbuđuje.

Na drugom mestu najvećih uzbuđenja kod muškaraca je intimni odnos s bivšom partnerkom koja im se još uvek sviđa. Ženama je to donekle privlačno, ali je mnogo niže na listi. Za 42 odsto žena, kratkotrajna avantura na odmoru je na drugom mestu najvećih uzbuđenja, dok se na trećem mestu našao višestruki orgazam (36 odsto).

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading