"Prošao je test i zapevao serenadu": Za njega postoji samo jedna žena, o tome nema rasprave, osvojio TikTok trend kao niko do sad!

Vesti 23.12.2023 18:35 0

Pa naravno. Koje bih drugo ime rekao?

Par

Printscreen/TikTok/amanda_carluccio

Na TikTok-u već neko vreme cirkuliše zabavan trend. U pitanju je mali test kojim žene proveravaju koliko ih partneri vole, ili makar na koji način oni razmišljaju. 

Test je jednostavan- muškarci samo treba da kažu prvo žensko ime koje im padne na pamet. Naravno, očekuje se da to bude ime njihove partnerke. U tome je cela suština.

Jedan primer je posebno simpatičan, a pogledajte i zašto u snimku ispod:

 

 

Kao što ste primetili, ovaj snimak je malo drugačiji jer u njemu ćerka pita oca da kaže žensko ime u prisustvu njegove žene. On je odmah rekao ime svoje žene Lorete i dodao:

- Pa naravno. Koje bih drugo ime rekao? Tvoja majka mi je uvek u mislima.

Potom je zapevao i apsolutno oduševio svoju ženu koja se stidljivo smeškala iz prikrajka. Ipak, pesma je počela malo da je iritira jer je bila u žurbi. Svakako, ovo je bilo jako sladak trenutak ovog bračnog para.

U opisu snimka je pisalo: ,,Muškarci, učite od Gerija", a komentari su bili preplavljeni pozitivnim porukama poput: ,,Loreta se odmah zacrvenela" ; ,,Prošao je test i zapevao serenadu" ; ,,Divan glas"...

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading