Varaju iako vole muževe: Ovo su najčešći razlozi zbog kojih udate žene nađu ljubavnika, jedan će vas posebno iznenaditi

Vesti 17.12.2023 21:47 0

Oba pola varaju u braku, ali imaju drugačije motive. Nekoliko je razloga zbog kojih žene to rade, čak i ako vole svog supruga.

bračni par

Shutterstock

Postoji više razloga zbog kojih udate žene nađu ljubavnika, čak i ako im u braku i nije tako loše. Tri razloga su ključna:

1. Oseća da mu nije prioritet

Žena oseća da partneru nije bitna, odnosno smatra da suprug zapravo nikada ili retko razmišlja o njoj. Ako u tom stanju upozna nekoga ko će joj pokazivati naklonost, moglo bi doći do prevare. Da oseća povezanost i sklad u braku, do toga ne bi došlo. Nauka kaže da je povišen nivo estrogena povezan s osećajem sreće, a kad je žena zadovoljna nivo tog hormona se povećava.

2. Oseća da partner ne uživa u njenom društvu

Čini joj se da je suprug ne želi ni u spavaćoj sobi ni van nje. Zatim se pojavi neko s kim se oseća lepo i kome se njemu sviđaju njeni brojni kvaliteti. Postane očigledno da je željena na način na koji nije dugo to osetila od strane svog supruga.

3. Ona partnera poznaje, ali ne i on nju

Ako u braku nema kvalitetnog razgovora i suprug ne pokazuje interesovanje za ženu, u smislu da ga zanima njena intima, šta je uzbuđuje, moguće je da ona ne osećati emotivnu povezanost s njim. Ako tada dođe neki muškarac kojeg to zanima, žena može da se odluči na prevaru. Na to bi je podstakao osećaj duboke povezanosti, piše „Your Tango“.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading