Snimak ove svadbe je videlo 8,5 miliona ljudi: Mladoženja je šokirao goste, mlada u zemlju propala od blama!

Vesti 17.12.2023 19:42 0

Internetom kruži snimak venčanja koji je postao hit zbog izjave mladoženje. On je usred venčanja izgovorio nešto što je zapanjilo sve prisutne.

mlada i mladoženja

Printscreen/TikTok

Rečenica po kojoj je snimak ovog venčanja postao čuven je ova: "Obećavam da ću udariti tu zadnjicu kad god budem imao priliku", rekao je mladoženja mladi pred matičarem, a zatim dodao: "To je sve što imam da kažem."

"Jesi li siguran?" upitao ga je matičar, a mladoženja je kroz smeh odgovorio: "Da. Ništa nisam pripremio." Zatim se čuje kako mu neko od prisutnih gostiju govori: "Hajde, Kodi", ali izgleda da je mladoženja bio zadovoljan svojim zavetom.

 

@ckentertainmentservices I promise to smack that 👋 FELLAS, this is your sign to go write those vows…now 🤣🫶 #ckent #weddingfilmmaker #sheehans #farmlife #vows ♬ original sound - Samuel Foree

 

"Izdržali smo ovoliko dugo", zaključio je na kraju snimka, koji je prikupio više od 8,5 miliona pregleda i brojne komentare.

Naravno, ispod objavljenog snimka usledili su brojni komentari ljudi koji su ga pogledali. "Nije mu bilo dovoljno stalo do nje da napiše zavete?", upitala je jedna devojka, a druga je napisala: "Zaveti bi trebalo da budu ozbiljni. Da sam na njenom mjestu, postala bih odbegla mlada". Sledeći komentar je glasio: "Mlada deluje tako razočarano i osramoćeno" i "Ovo je bilo smešno samo njemu."

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading