Danko "poludeo" pod stare dane i razveo se posle 28 godina braka: "Ali čim sam video ove njene navike, molio sam Dinku da me primi nazad"

Slobodanka Ćorić Vesti 07.12.2023 17:08 0

Bila je to luda kuća, žena je, pored toga što je bila konstantno nervozna, bila strogi organizator naših života. Shvatio sam to krajnje negativno, nisam mogao da podnesem da nam stalno nešto naređuje

razvod braka

Shutterstock


Penzionisani Danko (67) priznao je portalu Moje vreme da mu je najveći neuspeh u životu bio kada je posle 28 godina braka odlučio da se razvede i preseli kod ljubavnice.Rekao je da je „poludeo u svojim srednjim pedesetim” i da misli da niko ne može biti dosadniji od njegove žene.

"Moja Dinka mi je stalno prigovarala i nepodnošljivo me zadirkivala, tada smo bili u braku 28 godina. Nisam više imala svoju, bila je pametna od jutra do jutra. Moje nezadovoljstvo je zapravo raslo godinama. Pustio sam da se sve više na živce i mislio sam najgore o njoj, a ona je to osećala i bilo je još gore.Mislim da sam mogao bolje da reagujem, da uradim nešto da to promenim, a ja sam se zapravo povukao i razmišljao na svoj način, pokušavajući da budem sa njom što manje.“, rekao je Danko.

Otkrio je da je u to vreme njegova žena bila u menopauzi, a deca u pubertetu. "Bila je to luda kuća, žena je, pored toga što je bila konstantno nervozna, bila strogi organizator naših života. Shvatio sam to krajnje negativno, nisam mogao da podnesem da nam stalno nešto naređuje. Bio sam ljut i na njene odluke koje govorila o deci, njihovim aktivnostima, kasnijim izlascima i slično, ali ja sam odustao od svađe jer nije popuštala“, otkrio je Danko.

Vrući intimni susreti sa koleginicom

Tvrdi da nije mogao da podnese pritužbe supruge da joj ne pomaže u kućnim poslovima i da ne razume koliko joj je teško. Non-stop njena bla, bla, ona mi je već pojela sve živce, pa su krenuli i visoki tonovi“, istakao je on. Danko se tada zbližio sa koleginicom sa posla, koja je bila solo. Njihovi zajednički ručkovi u kantini spontano su prerasli u intimne susrete u njenom domu. Danko je rekao da nije od onih koji "ćute i varaju", pa je supruzi i deci vrlo brzo ispričao svoju preljubu.


"Moja žena je bila u teškom šoku, ali je previše ponosna da kuka. Cvilila je sigurno, ali to nisam mogao da vidim. Onda se predomislila i rekla da odmah odem. Deca su ostala sa njom, ja sam se obavezao da pomozite im", otkrio je on. Danko se uselio kod svoje ljubavnice i vrlo brzo otkrio da je ona sušta suprotnost njegovoj ženi, ali ne na dobar način. Tri meseca je nagovarao ženu da mu se vrati "Ova druga žena je godinama živela sama, imala je 44 godine, a sada su joj malo išli na živce kompromisi i obaveze partnera u životu. Nije uopšte bila organizovana. Bila je sušta suprotnost mojoj ženi: Ne mari za nered, išla je gde je htela i kad je htela i vraćala se kad je htela, nije kuvala svaki dan pa smo zvali dostavu.Nije uopšte obraćala pažnju kako troši novac, prebacila bi troškove na mene i bila bi ljuta. Od danas do sutra", otkrio je on. Danko se posle nepunih godinu dana pokajao što je napustio svoju Dinku i smišljao je kako da joj se vrati.
 

„Pitao sam se noću šta mi je ostalo i šta sam dobio, i šta da radim. Duboko u sebi sam znao da bi mi bilo bolje da starost provedem sa onim Čangrizalom koji je još nekako bio tu za mene, nego uhvatiti i balansirati deset godina mlađeg, rasipnika i za mene previše bezbrižnog novog partnera“, priznao je on.

„Sada sam morao da se iselim i od nje. Onda sam uzeo garsonjeru, škrt sam da plaćam kiriju, ali nije bilo druge. Sa te pozicije sam regrutovao suprugu na tri meseca da se vrati. meni i pusti me da se vratim u stan. Jednom je samo rekla 'Vrati se stara budalo'.To mi je bilo dovoljno. Prošlo je 12 godina od tada sve je isto,ali više nemam ambicije da idem sa nekim drugim, čak ni da mi donesu onu najlepu na zlatnom poslužavniku.“ , istakao je Danko.

 
Komentari (0)
Loading