Ovo je nešto najlepše što ćete danas videti: Dirljiv video sestara koje prvi put vide brata izaziva buru emocija

Olja Jelić Vesti 07.12.2023 14:50 0

Trenutak kada starija deca upoznaju mlađu braću ili sestre za gotovo svaku porodicu ostaje večna uspomena.

Sestre

Printscreen/TikTok

Trenutak kada starija deca upoznaju mlađu braću ili sestre za gotovo svaku porodicu ostaje večna uspomena.

Peni Rouz (7) i njena starija sestra Fibi (11) doživele su šok života kada su ugledale svog preslatkog brata, Luku Džeka, kako mirno spava u bolničkoj sobi.

Naime, devojčice su se sa tatom Džekom uputile u posetu mami Džodi koja je hospitalizovana tokom trudnoće jer se nije dobro osećala. Ali, nisu znale da je njihova mama rodila. Kad su ušle u sobu, njihovi osmesi u trenutku su se pretvorili u izraze neverice.

 

@jodiemangham761 I AM ONE EMOTIONAL MAMMA. Wow this video actually melts my heart🥹 One of the proudest moments of my life. After everything weve been through as a family.. we are now complete. 🤎🫧💭✨ #when4becomes5 #newbornbaby #myfamily #proudestmoment #emotionalmamma #girlsmeetbabyboy #bigsisters #babybrother #proudsisters #myfamilyaremyworld #soinlove #newbornbubble #nobetterfeeling #everything #tiktok #fyp ♬ Beautiful Memories - Lux-Inspira

 

"Ko je to?" upitala je Peni Rouz čim je ugledala bebu. Obe devojčice su, nakon što su shvatile da je to njihov mlađi brat, pojurile bliže bebi, a niz lica su im krenule suze radosnice. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading