Bratska ljubav je najčistija na svetu: Pogledajte šta ovaj dečak radi svakog jutra kad se probudi

Olja Jelić Vesti 25.11.2023 11:50 0

Snimak je sakupio više od 350.000 sviđanja, a preslatki dečak je oduševio sve

Dečak

Printscreen/TikTok

Imati mlađeg brata ili sestru je najlepši poklon koji nam naši roditelji mogu dati i to znaju svi oni koji ih imaju. Život im je ispunjeniji, zauvek imaju prijatelja i nikada nisu usamljeni.

Jedan dečak je na TikToku pokupio sve simpatije, bili su oduševljeni njegovim ponašanjem prema mlađem bratu i načinom na koji mu pokazuje ljubav. Na snimku se vidi kako on svakog jutra iz svoje sobe trči kroz hodnik, da bi ušao kod brata i pozdravio ga. U videu se čuje kako mališan preslatko govori: "Idem u bebinu sobu", dok mu raznežena majka to odobrava kroz osmeh.

Dečak u pidžami juri ka sobi svog malog brata, a onda ga s vrata pozdravlja uzivkujući: "Dobro jutro, reci zdravo" i drži ga za ruku kroz rešetke kreveca, piše SrećnaRepublika.

 

 

Snimak je sakupio više od 350.000 sviđanja, a preslatki dečak je oduševio sve na mreži. Mnogi su rekli da su ovakvi trenuci "pravi blagoslov" za roditelje i nešto najvrednije što imaju.

- „Ovo me motiviše da rodim još jedno dete“, „Bratska ljubav je najčistija ljubav od svih“.

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama S rbije i naš portal "Naj žena“, pokrenuo je novi video serijal „Naj mama“. One su pravi borci i majke sa velikim slovo "M" koje su svojim primerom pokazale šta nam svima znači bezuslovna ljubav. 💜 Jovana Šišić je rodila petoro dece, ćerke: Anu, Sofiju i Ninu i blizance, dečake Mihaila i Stefana. 👩‍👧‍👧 Kao majci petoro dece život joj je prirodno nametnuo mnogobrojne obaveze, ali ona nikada nije odustala od ideje da poslovni uspesi mogu da se nižu i onda kada vas mnogi vide i doživljavaju isključivo kao domaćicu i ženu čija je jedina okupacija briga o porodici. 💪🏻 Njenu priču pogledajte na linku u opisu profila! 📲 ---------- #najžena #žena #najmama #mama #jednajemajka #hrabrost #upornost #dete #ženamajkakraljica #asocijacijamamasrbije #tiktokserbia🇷🇸 #foryoupage #majke #fypシ #fyp #foryourpage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading