"Neverovatno sam ponosna na svog dečka": Ushićena majka podelila monumentalni događaj u životu svog sina, ovo će pamtiti dok je živ!

Vesti 19.11.2023 09:45 0

Mali trenutak sačuvan od zaborava...

dečak

Printscreen/TikTok/big.johns

Sećate li se svog pevog sastanka? To uzbuđenje, ti žmarci, iščekivanje, prvi poljubac...Celo iskustvo je nepocenljivo. Za neke je to verovatno do duše stara uspomena, pa ćemo vam zato pomoći da se prisetite.

Jedna mama je uzela telefon u ruke i u pravom trenutku snimila momenat koji će njen sin pamtiti dok je živ, a ujedno je oduševila više od 4 miliona pratilaca na TikTok-u.

 

 

 

U snimku vidimo veoma uglađenog mladog gospodina u odelu sa rancem na leđima kako se sprema da izađe iz kuće gurajući zeleni bicikl. Kada pogledamo malo bolje vidimo da u rancu nosi buket. Njegova ushićena majka uzvikuje kako je ponosna na njega i ispraća ga na prvi sastanak. 

Ona govori kako je zgodan i savetuje ga da stavi cilindar na glavu, što je on i učinio. Potom se zaputio mračnim puteljkom do devojke sa kojom treba da izađe.

Mama ga je ispratila rečima: ,,Lepo se provedi!"

dečak

Printscreen/TikTok/big.johns

 

Uzbuđenje se prenelo i na komentare gde možemo videti sledeće reakcije: ,,Ovo je neodoljivo. Zamislite da se dečko ovoliko potrudi da bi vas video." ; ,,Ja bih se istopila. Preslatko je!" ; ,,Ovo je prelepo"...

Neki su čak i tražili nastavak priče pitajući se da li će njegova mama ispričati ili dozvoliti dečaku da ispriča kako je prošao njegov prvi dejt. Za sada na to pitanje nisu dobili odgovor ali se iskreno nadamo da će ponosna mama obavestiti uzbuđenu publiku o bar nekim detaljima.


Sećate li se vi svog prvog sastanka? Kako je prošao?

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading