Razmenjivali nežnosti u javnosti: Pao je prvi poljubac s novim dečkom, i to na bini, ona više ne želi da krije sreću!

Vesti 12.11.2023 19:34 0

Tejlor Svift proslavila je uspešan nastavak drugog dela istorijske turneje „Eras Tour“ u Buenos Airesu, i to na romantičan način.

tejlor svift

Profimedia

Novi dečko pop zvezde, igrač američkog fudbala Trevis Kelsi uživao je u trosatnom koncertu svoje drage na stadionu u Buenos Airesu, i to u društvu njenog oca.

Dok je odlazila s bine, Tejlor je mahnula publici, a onda potrčala u zagrljaj nasmejanog Kelsija kako bi ga zagrlila i poljubila. U tom trenutku iz gomile su se prolomili zvižduci, aplauz i uzvici podrške. Sve se to vidi na već viralnom videu objavljenom na društvenim mrežama.

Par je ostao u romantičnom zagrljaju, njišući se napred-nazad nekoliko sekundi, pre nego što su se razdvojili i ušli u privatni šator.

Publika je uverena da je Tejlor tokom nastupa sve vreme gledala u svog dečka, ali više nije bilo sumnje kada je napravila značajnu promenu u tekstu pesme „Karma“, koju je poslednju izvela.

„Karma is the guy on the Chiefs, going straight home to me“, otpevala je uz smeh, menjajući originalni stih „Karma is the guy on the screen“.

Zvezda američkog fudbala u petak ujutro je stigao u Argentinu privatnim avionom kako bi je podržao na koncertu.

Komentari (0)
Loading