"Bože kako sam leep": Svi će poželeti da imaju samopouzdanje ovog lepotana, pogledajte tu slatkoću!

Vesti 16.11.2023 12:53 0

Neka zauvek bude tako lep, samopouzdan i odvažan...

dečak

Printscreen/TikTok/milicamiticcc

Deca ubedljivo imaju samopouzdanje ravno najvećim planinama na svetu. To je zato što su neiskvarena i zato što imaju sposobnost da u sebi vide ono najlepše, a tako i u drugima. Više odraslih bi trebalo da se ugleda na naše mališane, te da prestane da bude toliko samokritično.

Kako bismo vam pomogli u tome i ulepšali vam dan u isto vreme, predstavljamo jednog posebnog slatkiša koji je zagrejao preko 33 hiljade srca na TikTok-u.

 

 

On je otpočeo video odvažno izgovarajući sledeće: ,,Kako me majka lepog rodila", najslađim glasom. Žena koja ga je snimala i u čijem krilu je sedeo ga je potom pitala: ,,Stvarno? Jesi lep?", na šta je on klimnuo glavom i, a ona je onda rekla: ,,Kako ti ono kažeš? Bože...". Ovaj mali medenjak je nastavio rekavši: "...Bože kako sam leep", gledajući direktno u kameru svojim krupnim plavim okicama.

Video je završio zaključivši da je prelep, sa čim se složila i dama koja ga je snimala. Uz to nam je poklonio i jedan vrlo šmekerski mig.

Ovom malom zavodniku želimo da zauvek bude tako lep, samopouzdan i odvažan, ali pre svega dobar, pametan i vredan i da nikada ne dozvoli da ga svet iskvari. Neka raste u zdravlju i veselju!

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading