Živim bez zuba jer nemam para da stavim nove: Prebogata pevačica neće ni da čuje za sestru, koja jedva sastavlja kraj sa krajem

Slobodanka Ćorić Vesti 13.11.2023 13:47 1

Volela bih da mogu da ih zamenim, ali jednostavno nemam novca i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba

maraja keri

Printscreen/TikTok

Pevačica Maraja Keri već neko vreme nije u dobrim odnosima sa svojom starijom sestrom Alison Keri. Alison ima 61 godinu i sada se oglasila na društvenim mrežama.

„Ja sam Alison Keri i nažalost živim bez zuba. Nisam uspela da ih zamenim. Volela bih da mogu da ih zamenim, ali jednostavno nemam novca i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam da kažem“, govori ona u videu koji se širi društvenim mrežama, prenosi Mirror.

Maraja Keri

Profimedia

 

Podsetimo, sestre su pre nešto više od dve godine završile i na sudu.

Naime, nakon što je pevačica objavila memoare pod nazivom „The Meaning of Mariah Carey“, Alison je podnela tužbu Vrhovnom sudu Njujorka.

Ona je tada tražila 1,25 miliona dolara zbog duševne boli koju joj je sestra navodno nanela. U tužbi je navela da je u knjizi Maraja Keri iznela brojne optužbe na njen račun, a da za njih nije bilo dokaza. To uključuje navode da je Alison zlostavljala Maraju, bacala na nju vrelu vodu koja joj je zadala opekotine trećeg stepena, davala joj valijum, te da je pokušala da je podvodi.

Komentari (1)
Loading
zora
13.11.2023 16:03

Da si radila jedan po jedan onda kada su propadali sada nebi imala problema.