Pogledajte samo tu sreću: Njegov romantičan gest osvojio je srca ovih devojaka, ostale su bez teksta - momci, hvatajte beleške!

Vesti 11.11.2023 20:21 0

Kada bi zapazio par koji stoji zagrljen jedno pored drugog ili jedno preko puta drugog, Toni bi se prišunjao iza njihovih leđa...

Par

Printscreen/TikTok/tonyczh

Žene su tako jednostavna bića. Sve što traže je malo pažnje. Nisu potrebni nikakvi skupoceni pokloni da bi se njeno lice ozarilo. 

To nam potvrđuje i video koji je nedavno osvanuo na TikTok-u i ubrzo postao viralan sakupivši 77,9 miliona pregleda. Kada ga pogledate, biće vam jasno i zašto.

 

@tonyczh

The reaction😍 ♬ suara asli - Hans

 

Francuski kreator sadržaja po imenu Toni Šeh se dosetio da pomogne parovima malim znakom pažnje, te je uzeo nekoliko crvenih ruža i podelio ih muškarcima kako bi ih oni poklonili svojim damama. Kada bi zapazio par koji stoji zagrljen jedno pored drugog ili jedno preko puta drugog, Toni bi se prišunjao iza njihovih leđa i u ruku muškarca stavio lepu crvenu ružu.

Iako isprva zbunjeni, muškarci su bili zahvalni na pomoći, pogotvo nakon što su videli oduševljenje na licima njihovih partnerki. Ta naizgled mala i beznačajna stvar ih je toliko obradovala da su ostale bez teksta i odmah krenule da grle i ljube svoje drage. 

Oduševljenje se prelilo i na komentare gde su mnogi, poput ovih devojaka, bili jednako dirnuti. Ostavili su na hiljade komentara poput: ,,Dati devojci cvet je tako jednostavno, ali mnogo znači" ; ,,On je u ulozi Kupidona. Potrebno nam je više ljudi kao što je on" ; ,,Nije nam potrebno mnogo za sreću" ; ,,Brat spašava veze"...


Šta je najlepše što je partner uradio za vas? 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading