Istraživanje pokazalo ko je najaktivniji u krevetu: Ljudi koji rade ove poslove najčešće vode ljubav

Vesti 09.11.2023 22:07 0

Novo istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da neki ljubavnici imaju daleko veću verovatnoću da dožive vrhunac tokom intimnog odnosa nego drugi, ali i da osobe koje se bave određenim poslovima češće vode ljubav.

par

Shutterstock

Studija koju su sproveli stručnjaci kompanije za krevete i dušeke „Bed SOS“ otkrila je da gotovo jedna od deset žena nikada ne doživi vrhunac, uprkos tome što imaju intimne odnose u proseku 3,2 puta nedeljno. Međutim, 98% muškaraca ga doživljava bar jednom nedeljno i imaju prosek od 3,7 puta nedeljno.

Istraživanjem su utvđene i profesije koje najčešće imaju intimne odnose, kao i one koje to rade najređe, piše „Sustain Health“. Dok oni koji rade u zdravstvu imaju najviše intimnih odnosa nedeljno (3,6 puta), medijski i marketinški stručnjaci najređe vode ljubav (2,7 puta nedeljno). Zanimljivo je da najviše vrhunaca doživljavaju umetnici i dizajneri (4,4 nedeljno).

Profesije u kojima najčešće vode ljubav tokom 7 dana su: zdravstveni radnici (3,7 puta), finansije (3,6 puta), HR/zapošljavanje (3,5 puta), IT sektor (3,4 puta) i radnici u maloprodaji (3,3 puta). Uprkos tome što imaju odnose ređe od ostalih profesija, umetnici i dizajneri u proseku dožive 4,4 vrhunca nedeljno, što je gotovo 1,5 puta više od drugih profesija.

Komentari (0)
Loading